Výrobcovia / značky

Snímače a Mobilné terminály

Snímače čiarového kódu a 2D kódu, symbolov (rastrov), rfid čipov, mobilné terminály, priemyselné a fixné (stacionárne) snímače

Snímače a Mobilné terminály Počet produktov v kategórii: 16

Podkategórie

  • Mobilné terminály

    Mobilné terminály sú mobilné počítače s OS Windows (CE, Mobile), alebo Android so snímačom čiarového kódu, snímačom RFID, alebo magentických kariet. Sú vybavené batériou s výdržou až desiatky hodín. On-line komunikáciu zabezpečuje Wi-Fi, Bluetooth, alebo LTE pripojenie, dáta je možné prenášať po sieti, alebo prostredníctvom USB pripojenia.

  • Snímače čiarového kódu

    Snímače čiarového kódu a 2D kódu, symbolov (rastrov), rfid čipov, priemyselné a fixné (stacionárne) snímače

  • Príslušenstvo k...

    Príslušenstvo k snímačom a terminálom, ako adaptéry, púzdra, antény, stojany, nabíjacie stanice a pod.

na stránke
Zobrazených 13 - 16 z 16 položiek
  • 120,00 € Skladom - odosielame ihneď
    Výpredaj
  • 84,00 € Skladom - odosielame ihneď
    Výpredaj

    The MS320 is a scanner that matches a laser scanner in performance by incorporating aggressive long range CCD scanning technology. Besides supporting most common one dimensional barcodes the MS320 also supports a two dimensional barcode, PDF417. This barcode is selected for applications in areas such as the automotive industry

    84,00 €
    Skladom - odosielame ihneď
  • 394,80 € Skladom - odosielame ihneď
    Výpredaj

    Tento snímač je vhodný pre priemyselné snímanie všade tam kde je nutné pevné (fixné) umiestnenie. Jednoduché snímanie čiarových a 2D kódov. Tlačidlo na rýchlu kalibráciu a nastavenie. Rastrový snímač vie čítať viacero symbolov v rôznych vzdialenostiach a umiestneniach, dokonca ak je poškodený, alebo neúplný. Záruka je 1 rok.

    394,80 €
    Skladom - odosielame ihneď
  • 358,80 € Skladom - odosielame ihneď
    Výpredaj

    Tento snímač je vhodný pre priemyselné snímanie všade tam kde je nutné pevné (fixné) umiestnenie. Jednoduché snímanie čiarových a 2D kódov. Tlačidlo na rýchlu kalibráciu a nastavenie. Rastrový snímač vie čítať viacero symbolov v rôznych vzdialenostiach a umiestneniach. Záruka je 1 rok.

    358,80 €
    Skladom - odosielame ihneď
Zobrazených 13 - 16 z 16 položiek